Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak. Dit betekent dat wij een strakke planning hanteren en dat ons hele team de behandeling heeft voorbereid en volledig voor u klaarstaat bij aanvang van uw afspraak. Wij verzoeken u om alleen in geval van uiterste noodzaak een afspraak te annuleren. Het maken van een afspraak is niet vrijblijvend en is altijd persoonsgebonden. Bij het maken van een afspraak stemt u automatisch in met onze ANNULERINGSVOORWAARDEN:

Als een afspraak  niet kan doorgaan, dan kunt u deze tot 48 uur van te voren gratis annuleren door dit op werkdagen tijdens kantooruren telefonisch aan ons door te geven. Het weekend vanaf vrijdagmiddag 12 uur en feestdagen worden hierbij niet meegerekend. 
Afspraken kunnen in principe niet per e-mail worden geannuleerd (uitgezonderd tijdens onze vakanties). Voor afspraken die om welke reden dan ook niet worden nagekomen of korter dan 48 uur van te voren worden geannuleerd moeten wij helaas kosten voor de gereserveerde kamer in rekening brengen: per tijdseenheid van 10 minuten € 20,-. Bij een telefonisch gemaakte afspraak is de genoteerde tijd in onze agenda bepalend.

SMS-service
Daags voor uw afspraak ontvangt u van ons een herinnering van uw afspraak per SMS. Uw mobiele telefoonnummer moet dan wel actueel in ons bestand aanwezig zijn. U kunt ons hiermee helpen door wijzigingen tijdig aan ons door te geven. De SMS-service is slechts bedoeld als extra reminder en u kunt daarom aan deze gratis service nadrukkelijk geen enkel recht ontlenen of claimen dat u de SMS niet heeft ontvangen. Het niet ontvangen van een herinnerings-SMS kan nooit een excuus zijn voor een verzuimde afspraak.


Tevreden klanten

Afspraken annuleren, annuleringsvoorwaarden MP3 Tandartsen