Implantaten laten plaatsen?


Implantaten worden geplaatst wanneer u bijvoorbeeld tanden mist. Een implantaat is een soort  kunstwortel die in de onder- of bovenkaak wordt geplaatst. U kunt ervoor kiezen om één tand, meerdere tanden of alle tanden te vervangen. Implantaten zijn geen vervanging van gezonde wortels.

SDS implantaten

Wij maken alleen gebruik van implantaten die de algemene gezondheid zo weinig mogelijk belasten. Het SDS (Swiss Dental Solutions) implantaatsysteem is ontwikkeld door Dr. Ulrich Volz. Dr. Volz is implantoloog en heeft al meer dan 14 jaar ervaring met het plaatsen van Zirconium implantaten.  

SDS implantaten

Metaalvrije keramische zirkoonoxide implantaten

Het oorspronkelijke idee van SDS was een implantaat te ontwikkelen die zich kon aanpassen aan verschillende typen botdichtheid. Dit betekent dat de implantaten ook in zacht bot geplaatst kunnen worden. Doordat de implantaten metaalvrij zijn en bestaan uit keramisch zirconiumoxide zijn ze weefselvriendelijk en biocompatibel.

Kom meer te weten

Wilt u meer te weten komen over de SDS implantaten, bekijk dan dit filmpje.  

Vraag om advies

Ontbreken er bij u één of meerdere tanden en kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben ervaring met het plaatsen van implantaten en geven u de juiste behandeling om uw gebit weer te laten stralen. Neem hier contact op voor meer informatie. Tevreden klanten