MP3 Tandartsen staat ingeschreven bij het Kwaliteits Register Tandartsen en is al jaren bekend om haar bovengemiddelde kwaliteit in tandheelkundige zorgverlening in Apeldoorn. Hiervoor betaalt u het landelijk vastgestelde tarief dat door de Nederlandse Zorg Autoriteit is bepaald als redelijke vergoeding voor de gemiddelde kwaliteit van de Nederlandse tandheelkunde.

MP3 Tandartsen staat voor kwaliteit en persoonlijke zorg en kiest ervoor om u tandheelkunde van hoog niveau te bieden. Daardoor heeft u bij ons de zekerheid dat uw gebit uitstekend wordt onderhouden. U beperkt bij MP3 Tandartsen de kans op problemen met uw gebit tot een minimum met als doel uw gebit zolang mogelijk mooi en gezond te houden. Onze aanpak resulteert op de lange termijn in een aanzienlijke kostenbesparing voor u als patient. Kwaliteit gaat veelal over hoe de receptie en de praktijk eruit zien en of de tandarts aardig is. Maar het zou ook meer moeten gaan over zaken als het aansluiten en de vormgeving van een vulling of een kroon, of er met cofferdam wordt gewerkt, of alle tandsteen is verwijderd.
 
En hoe is het met de aandacht voor mondhygiëne en preventie en de aandacht voor effecten van regulier handelen op de algemene gezondheid?

Taakdelegatie
MP3 Tandartsen gaan uiterst zorgvuldig om met het systeem van taakdelegatie. Eenvoudige tandheelkundige behandelingen worden in opdracht van de tandartsen aan onze goed opgeleide en gediplomeerde assistenten gedelegeerd en worden gecontroleerd.
 


Tevreden klanten

Kwaliteit