Op deze pagina vindt u ervaringen van patienten van MP3 Tandartsen. De ervaringen en gekleurde sterren geven een goed beeld van de ervaringen.

Heeft u ook ervaring met MP3 Tandartsen en wilt u deze delen? Stuur dan uw ervaring in.

Ervaring plaatsen • Gemiddelde ervaring MP3 Tandartsen
  Op basis van 22 ervaringen

  Score: 4,9 • Ik ging naar de tandarts voor amalgaam verwijdering. Daar zag ik nogal tegenop. Het is me reuze meegevallen! Dank je wel tandarts Ronald en assistente voor de goede en zorgvuldige behandeling. Dat was top!

  01-06-2018

   

  (Eveline)


  Score: 5,0

 • Ik ga al jaren met veel plezier en vertrouwen naar MP3. De filosofie spreekt me aan: met respect voor mens en aarde. Daarnaast zijn het allemaal super aardige en gedreven mensen in de praktijk. Dank je wel Ron en de rest van het team!

  07-05-2018

   

  (Nathalie)


  Score: 5,0

 • Op advies van mijn eigen tandarts doorverwezen naar Erik-Jan Muts voor een behandeling aan mijn voortanden. Zeer tevreden over het eindresultaat. Prettige sfeer in de praktijk. Duidelijke communicatie over behandelplan. Een aanrader.

  04-04-2018

   

  (Iwan)


  Score: 5,0

 • Ben sinds 2013 bij MP3, zeer vakkundige medewerkers, maar vond ze altijd een beetje belerend overkomen. Vanochtend geholpen door Clazina. Erg vrolijke dame, goede adviezen gegeven. De tandarts is er zelf ook nog even bij geweest om te checken. Ik zeg "..Clazina, Top,goed werk en ga zo door.jij maakt het verschil."

  09-03-2017

   

  (Nico Brower)


  Score: 5,0

 • Ik heb meneer R Muts als tandarts. Na jaren lang niet tevreden te zijn over mijn gebit, heb ik hier eindelijk de stap gezet om er wat aan te doen, met een snelle, mooie, vrijwel pijnloze behandeling (de invisalign). Mijn tanden staan weer helemaal recht. Meneer R Muts, als tandarts is heel fijn, omdat hij rustig te werk gaat, niet ruw doet en begrijpt het ook als iets pijn doet. Het is elke keer een ontspannen en vriendelijke sfeer. Mijn visie wordt heel goed begrepen, waar ik naar toe wil gaan. Daarbij worden er suggesties gedaan, waar door mijn tanden na de invisalign behandeling nog mooier worden.

  21-02-2017

   

  (Elvira Dautovic)


  Score: 5,0

 • Na een tip van een kennis ben ik hier heen gegaan. Na wat nare ervaringen met tandartsen was ik het vertrouwen verloren. Ben hier nu sinds kort patient van Erik Jan en het voelt hier echt als thuiskomen. Ik ben zeer vakkundig geholpen, zowel door de tandarts als de assistente als de mondhygiënist! Ben nog nooit zo ontspannen naar de tandarts geweest! Verder vind ik het een hele fijne gedachte en gevoel dat ze vanuit een biologische overtuiging werken. Het zal wellicht iets duurder zijn dan een reguliere tandarts, maar dit zijn dan ook geen reguliere tandartsen. Ik heb zelf geen verstand van het vak tandarts, maar wel van mensen beoordelen en hier zitten duidelijk mensen die meester zijn in hun vak. Zou MP3 aan iedereen aanraden die zijn of haar gezondheid en een ontspannen behandeling op prijs stelt!

  24-10-2015

   

  (Maurice Bonemeijer)


  Score: 5,0

 • Kunstenaars zijn het....geweldig!!!

  21-08-2015

   

  (Rob Jansen)


  Score: 5,0

 • Gedurende de meer dan 20 jaar dat ik patiënt bij jullie ben geweest, heb ik een uitzonderlijke professionaliteit, maar ook een uitzonderlijke betrokkenheid en hartelijkheid ervaren. Die combinatie zal ik waarschijnlijk niet zo makkelijk elders vinden. Ik wil het hele team dan ook heel hartelijk danken voor alle goede zorgen van de afgelopen jaren en wens jullie alle goeds in zowel privé als beroepspraktijk.

  25-04-2015

   

  (Ruben IJzerman)


  Score: 5,0

 • Goedemiddag meneer Muts, Naar aanleiding van een aantal slechte ervaringen met diverse tandartspraktijken stuur ik u deze e-mail. Wij zijn in 2012 bij jullie als patiënt geweest. Geen enkele tandartspraktijk is ons zo goed bevallen als die van jullie! Echter zijn wij in 2012 verhuisd naar het noorden van Nederland. Wij wonen nu 10km vanaf de stad Groningen. Mijn vraag is eigenlijk of jullie contacten hebben met praktijken in Groningen (of omgeving van) waar jullie goede ervaring mee hebben. Wij bevelen jullie van harte aan. Het gebit is van groot belang, dat moet in opperste staat verkeren... Dus kwaliteit wat bij jullie te vinden is!

  09-04-2015

   

  (Wout en Corien Katerberg)


  Score: 5,0

 • Ik bezocht de praktijk om mijn amalgaam vullingen te laten verwijderen. Je gelooft het niet, maar het voelde zo goed en relaxed dat ik tijdens de behandeling bijna in slaap meende te vallen. (Dat kwam niet door de verdoving!) Er wordt geboord en gerestaureerd in een fijn teamwork. Heel gedegen, vakkundig, met toelichting, en op je gemak gesteld. Mijn kiezen zien er nu weer prachtig uit, mooi vorm gegeven en sluit perfect. Geen grijntje pijn nadien. Proficiat! Heb er jaren tegen aangezien, maar ben erg tevreden! Dank!

  17-12-2014

   

  (Ivar)


  Score: 5,0

 • Vanmorgen mijn metalen implantaat laten verwijderen. Alles was bijzonder goed voorbereid en het werk ging voorspoedig. Ik ben heel blij, dat het eruit is. Nu hopen, dat mijn oorsuizen, die ontstaan zijn na het plaatsen van dit implantaat 7 jaar geleden, tot rust mogen komen. Jullie leveren fantastisch werk! Heel veel dank.

  14-04-2014

   

  (Francine Le Coultre)


  Score: 5,0

 • Bij MP3 Tandartsen werken goede aardige mensen die je op je gemak stellen. Er wordt heel professioneel gewerkt met mooie nieuwe apparatuur en het gaat bijna pijnloos. Ik heb weer een mooi gebit gekregen zonder zwarte vullingen.

  16-11-2013

   

  (A.v.M)


  Score: 5,0

 • Ik wil u graag bedanken voor de prettige behandeling van afgelopen keer. Vooral de manier waarop u en uw assistente op elkaar zijn ingespeeld, vond ik zeer bewonderenswaardig en gaf mij veel vertrouwen.

  02-11-2013

   

  (Ineke P.)


  Score: 5,0

 • Vooral de menselijke en persoonlijke benadering maakt dat ik met plezier naar de tandarts ga. Ook de uitleg bij de behandeling vind ik zeer prettig en geruststellend.

  05-10-2013

   

  (G.J.U.)


  Score: 4,0

 • MP3 Tandartsen heeft een zeer kundig team dat het werk perfect uitvoerd.

  25-09-2013

   

  (Kirstin N.)


  Score: 5,0

 • Ik heb gekozen voor MP3 Tandartsen omdat ik via een andere persoon een bijzonder goede referentie heb gekregen. Ik heb na 2 afspraken de indruk dat er bij MP3 Tandartsen zorgvuldig wordt gewerkt.

  19-09-2013

   

  (Vincent B.)


  Score: 5,0

 • Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren. Ze nemen goed de tijd voor de kinderen. Het personeel is aardig en vragen worden uitgebreid beantwoord. Bij MP3 Tandartsen wordt een behandelplan opgesteld waarmee ook rekening wordt gehouden met de verzekering. De behandelmethoden spreken mij erg aan.

  12-09-2013

   

  (Andrea de G.)


  Score: 5,0

 • De sfeer is prettig en ontspannen. Ze gaan erg leuk om met kinderen, stil zitten wordt beloond met een leuke tandartsset of een muntje voor de speelgoedautomaat. Verder houden ze rekening met persoonlijke situaties (angst bijv.)

  04-09-2013

   

  (Netty B.)


  Score: 5,0

 • Ze weten wat ze doen en zijn voor 'bange' mensen goed. Dankzij MP3 Tandartsen heb ik weer een goed gebit

  27-08-2013

   

  (Marco T.)


  Score: 4,0

 • 'Iedereen is hier altijd zo vrolijk en vriendelijk en dat maakt het plezierig om hier naar de tandarts te gaan.' Mw. v.d. W.

  20-08-2013

   

  (Mw. v.d. W.)


  Score: 5,0

 • Op advies van dr. van M. kwam ik afgelopen maanden een paar keer bij u in de praktijk; daar ben ik erg mee geholpen en ik wil u dan ook van harte bedanken!! Ik heb er veel baat bij gehad en vond de ontvangst in uw praktijk erg fijn.

  16-08-2013

   

  (Marina P.)


  Score: 5,0

 • Ik ben nog nooit zo relaxed naar de tandarts gegaan. Goeie uitleg, prettige ontvangst.

  16-08-2013

   

  (Berry van S.)


  Score: 5,0

Tevreden klanten

Beoordelingen MP3 Tandartsen, referenties MP3 Tandartsen,